Tässä jokin aikaa sitten värkkäsin tytölleni tälläiset nätit vaatteet. Ei mitään arkivaatteita, mutta pakko on jotain ei-niin-tarpeellistakin aina välillä saada aikaiseksi!

Raglahihaisen tunikan kaava on Ottobresta viimevuodelta (muistaakseni). Voin etsiä lehden ja tarkistaa, jos joku haluaa! Kangas on iinu.mycashflow.fi/category/31/kaikki-kankaat ja reunojen ruudullinen kaitale on leikattu jostain tooooosi vanhasta Eurokankaasta ostetusta palakankaasta. Ja kyllä, silitysrautaa olisi voinut käyttää, ettei tuo pakan taite ihan noin selkeästi näkyisi! No, ehtiihän sen vieläkin silittää!

Lähikuva kaula-aukon koristeesta.

Ja tunika tarvii tietenkin parikseen ne leggarit!

Kangas on Eurokankaasta, ostettu joskus viime kesänä. Lahkeensuiden pitsi on venyvää 'alusvaatepitsiä'. Ja sekin taitaa olla joskus jonain vuonna ostettu Eurokankaasta sellaisesta valmiiksi pätkityistä vyyhdeistä. Ja kaavat ovat nekin Ottobresta, mutta vuosi on kyllä tällä kertaa aika hakusessa! Joten jos joku kaipaa, niin etsitään!

Ja lähikuva vielä lahkeista.

On se jännää kuinka tuo ihmisen 'silmä' kehittyy. Vielä muutama vuosi sitten en todellakaan olis yhdistänyt tuota tunikan turkoosia kangasta ja tuota fuksia-valkoruudullista kangasta toisiinsa. Olisin varmasti laittanut jotain tylsää yksiväristä kangasta noihin kanttauksiin. Mutta mitä enemmän Ottobrea on tullut selattua, sitä laajemmaksi tämä 'silmä' kehittyy! Kiitokset siis Ottobrelle, ihana lehti muutenkin!

Ja nyt nukkumaan, enää kaksi yötä Lahden miniatyyri-markkinoihin!