Jihuu, tämä tyttö tietääkin jo, mitä disco-rintamalla rupeaa parin päivän päästä syntymään! Kyllä oli työn ja tuskan takana tämän idean aikaansaaminen, mutta tässä se nyt on:

PEILIPALLO  

Tai, eihän siihen nyt varsinaisesti peiliä tule, mutta idea lähti siitä perinteisestä säkenöivästä kapistuksesta disco-lattian yläpuolella!

Eli

tarvikkeet: erilaisia lankoja, nauhoja, helmiä, paljetteja, muutama korunosa, vettä, liimaa ja vesi-ilmapalloja!

malli: koreografin vikaa minussa ei ole, joten turvaudun ravelryn apuun, ja sieltähän näitä sitten rupesi löytymään:

pitsipallo, intarsia-pallo (ei mitään käsitystä mikä intarsia on, mutta niin ne siinä ohjeessa väittää...), kirjoneulepallo ja vaikka mitä muita... eli, sitten kun vuosi on vaihtunut. osaan kertoa mitä kaikkia lajeja olen tullut yhdistäneeksi discohaasteeseeni, tämä haaste kun aivan ilmeisesti tulee muovautumaan matkan varrella aika tavalla! Luulisin parhaiden ideoiden tulevan eteen matkan varrella yrityksen ja erehdyksen jälkeen!

tekniikka: tulee olemaan moninaista, ja matkanvarrella yhdistyy tähän haasteeseen ainakin nämä ennen kokemattomat tekniikkat, kuten se intarsia, kirjoneule, helmien neulominen ja pallonmuotoisen tekeleen neulominen, enkä ole yrittänyt tuolla liima-vesi-seoksella kovettaakaan koskaan mitään! Ja sikälikin tässä on minulle haastetta, koska tuntuu siltä, että en tee koskaan mitään pieniä ja nopeita töitä, vaan aina jotain suurta joka matkanvarrella vielä suurenee... Että nyt täytyy sitten pitää mopo hanskassa!

Lopputuloksena toivottavasti on kaiken ahertamisen jälkeen hienoja ja erilaisia jouluisia discopalloja! Kuuseen ripustettavaksi, tai ihan minne vaan!

******************

Ja sitten muihin uutisiin, eli ilmoittauduin tässä blogissa mielenkiintoiseen vaihtoon:

Mikäs tämän mukavampaa, ihanaa saada itselleen jonkun toisen tekemä kaunistus sohvalle! Odotan innolla mitä tuleman pitää!