Vuorossa pikainen postaus harmaista villasukista! Nämä olivat eräänlainen tilaustyö. Työkaverit tilasivat neulontapalvelun ja saaja oli eräs eläkkeelle jäävä kollega. Arvalla joutui vetämään tätä miehen jalan kokoa, mutta ainakin nämä mahtuivat jokaiselle miehelle, joka näitä koitti! Tavoitteeni oli saada aikaiseksi istuvat pitkävartiset sukat, ei liian löysät ja lörpöt! Ja koska minä olen minä, en missään nimessä halunnut tehdä aivan tavallisia perussukkia!

Malli: omasta päästä kärjestä aloittaen

Lanka: Novita Nalle

Puikko: 2½ pyörö

Kulutus: 164g

Koko: ei kovin isojalkaiselle miehelle (!)

Mallissa siis ihan tavallista 6s palmikkoa, kaksi edessä ja yksi takana.

Sukan varressa on lisätty jokaisen palmikonkierron kohdalla varteen 1s palmikkoa reunustavien oikeiden silmukoiden toiselle puolelle. Palmikon nurjien silmukoiden viereiset oikeat "reunasilmukat" on neulottu kiertäen oikein, muuten varren oikeat neulottu normaalisti. Sukan yläreunassa on 1o 1n joustinta ja kuminauhakuja. Laitoin sinne 3mm leveää kuminauhaa, jottei polvarit putoa! Jalkamallina toimii isäni.

Näistä tuli mielestäni oikein onnistuneet. Eihän miestensukkienkaan tarvii olla aina vaan perussukkia. Nämä on kauniit mutta miehekkäät! Ainakin mun mielestä!