Iltaa!

Päätin muokata tätä blogipohjaa himppasen... jotenkin rupesi tökkimään tuo ruusukuosinen pohja... oli kait hiukan ehkä liian leveton mun makuuni! Yritetään sit tällä vähän hillitymmällä versiolla!

Oliskohan mulla jotain päivitettävää muutenkin samalla.. hmmmmm...

Tässä on kuvassa meidän omaa sisustusta yhden pöytäsarjan verran! Pöydät on miehen kirpparilta ostamat, maksoivat 5e, 4e ja 3e kappale, ja olivat sellaiset järkyttävät kullanväriset kasaripöydät! Mies laittoi niihin ruiskulla vähän maalia pintaan, ja nyt ne ovat löytäneet tiensä meidän olohuoneen ja eteisen "rajamaastoon". Seurakseen pöytäsarja on saanut myöskin kirpparilta joskus kauan sitten ostetun ihanasti patinoituneen (mutta nämä "punninta-tasot" on kyllä joku hyväkäs maalannut ) vaa'an. Vaaka on kyllä vähän ajan saatossa saanut kolhuja, mutta toimisi edelleen, jos joku tahtoisi käyttää! Vaaka on saanut koristuksekseen satsin kynttilöitä, jotka on solmittu yhteen tyllin kappaleella, ja solmun väliin on pujotettu orkidean kukka koristeeksi, samoin viereiselle "punninta-tasolle" on laitettu muovinen orkidean oksa koristeeksi. Orkideat on kyllä ehdottomasti mun lempikukkia! Olen tosin aitoja orkideoja tosi huono kasvattamaan, ne kyllä kukkivat nätisti kaupasta tuotaessa, mutta uudestaan ne eivät kukkia kyllä tee... Viherpeukalon vikaa ei ole kyllä valitettavasti siunaantunut, kukista ja viherkasveista kun pidän ja joskus tulevaisuudessa kasvimaasta haaveilen!

Mutta muita kuvia ei nyt siis taas ole jaettavaksi, eilen kyllä valmistuivat listalta pienen tytön sukat (piti tosin tehdä vähän isomman pienen tytön sukat kuin mitä tuli, ne tulivat sitten vissiin omalle tytölle, vaikka piti toisen lapselle ne tehdä...) No, näin kävi koska kiskoin silmukkaluvut päästäni, joten taidan yrittää tänään uudestaan toisenlaisilla silmukkamäärillä! Eli, lähdempä tästä silmukoita luomaan! Öitä!