Satokausi on alkanut, ja hyvissä merkeissä! Tätä satoa ei onneksi ole kuuma ja kuiva kesä vienyt!!!

Tässä ovat siis ensimmäiset tämän vuoden sukkasadon tuotokseni:

Malli: Novita Syksy 2010 Miesten pitkävartinen sukka

Puikot: Prym 4mm

Lanka: Novita 7 veljestä (iki-ihana kahvinruskea!)

Muutamia muutoksia jouduin tekemään ohjeeseen matkanvarrella. En tiedä onko ohjeessa vikaa, vai neulojan sisälukutaidoissa ja ymmärryksessä, mutta jos olisin neulonut aivan suoraan ohjeen mukaan, niin nuo jalkaterän päälle tulevat joustinraidat olisivat toisessa reunassa päättyneet oikeisiin silmikoihin, ja toisessa nurjiin silmukoihin. Ja koska muuten jalkaterä on oikeaa neuletta, niin silloin joustinneule olisi näyttänyt olevan "toisella poskella". Muutoksia tein kavennusten paikoissa ja I ja IV puikoin välistä "siirtymäkohtaa" täytyi hieman siirtää, jotta siis tuo joustinneule olisi symmetrinen jalkaterän päällä. Onko kukaan muu paininut tämän samaisen ongelman kanssa?

Tässä kuvassa sukat ovat omassa jalassani, kantapäistä ja jalkaterästä vähän turhan suuret, mutta miehellehän ne onkin tarkoitettu! Nämä menevät joululahjaksi, toivottavasti saaja tykkää!

 

Ylimmäisessä kuvassa värit ovat lähinnä oikein, alimmaiset kuvat on otettu ilman salamaa, kun salama sai läheltä kuvattaessa langan vain kiiltämään, eikä neulepinnat näyttäneet kovin selkeiltä!

Ja koska satokauden pitää jatkua, niin puikoilla on jo lisää tavaraa:

 

(näissäkin toinen salamalla ja toinen ilman, katsokaa mikä väriero, eikä oikein kyllä kumpikaan näytä oikealta, väri on siis jotain näiden kahden väliltä!)

Näistä tulee ihanan muhkeat säärystimet katsokaa vaikka ! Ja nämäkin menevät lahjaksi! Lankana 7 veljestä ja puikot 4mm.

Ja liityinpä sitten minäkin

Ja minun tanssilajikseni tuli Kansantanssi! Ja perusteluina tyylivalinnalle toimivat osaltaan myös nuo sukkasadon tuotokset... palmikkoa-palmikkoa!!!

Ihanaa, kun on tälläisiä kaikenmaailman tapahtumia! Ne niin kummasti piristävät syksyä!