No niin, nyt kun on vauhtiin päästy, niin antaa mennä vaan! Eli seuraavana esittelyvuorossa on kokonainen keko tiskirättejä! (miksiköhän niitä sanotaan tiskiräteiksi, kun niillä ei kukaan tiskaa?!)

Eli nämä menivät kolmeen eri osoitteeseen, jokaiseen tuollaine nypyllinen harmaa ja sitten tuollainen toisenlainen. Katsotaanpa tarkemmin:

Malli: Nubbie Scrubbies (ravelry)

Lanka: Hjertegarn Bommix Bamboo (1 kerä)

Koukku: 4mm

Lanka ei vahvuudeltaan vastannut aivan ohjeen mukaista, joten jotta sain mieleiseni kokoisen keittiörätin (?) niin aloitusketjussa oli 37s.

Malli: Ballband Discloth (ravelry)

Lanka: Beige: Hjertengarn Bommix Bamboo,  Valkoinen: Novita Tennesee

Puikot: 3½mm

Tämäkään tiheys ei ollut aivan ohjeen mukainen, joten lisäsin ohjeeseen 6s, niin sain sopivan kokoisen.

Malli: Lizard Ridge Discloth (ravelry)

Lanka: Valkoinen: joku ilmeisesti Novitan vyötteetön vanha puuvillalanka; kirjava: Lidl:stä kolmisen vuotta sitten ostettua puuvillalankaa

Puikot: 3½mm

Tämän tein aivan ohjeen mukaan, ja tuli hyvän kokoinen.

Malli: Chrysantemum Discloth (ravelry)

Lanka: Hjertegarn Bommix Bamboo (turkoosi)

Koukku: 4 mm

Ojetta seurasin alusta kirjaimelliseti, mutta lopputuloksesta olisi tullut liian pieni, jos olisin tehnyt siitä täysin ohjeen mukaisen. Täytyisi olla paksumpaa lankaa... Ihan kiva tästä tuli näinkin, vaikka alkuperäistä mallia se hädintuskin muistuttaa... Virkkasin siis kerroksia enemmän ja isommiksi ennen kuin olisi pitänyt aloittaa "terälehtien" tekeminen toisella värillä... ja sitten ne eivät oikein enää ottaneet onnistuakseen, joten jätin sen näin.

 

 

Nämä kuvat ovat kyllä erinomaisen järkyttäviä, pahoittelen! Minulla tuli näiden lahjojen kanssa vaan niin kova kiire, että kuvat oli otettava parissa minuutissa heti kun ehti, ja tämän parempaan en sitten näköjään pystynyt... plääh... ulkona oli ilmeisesti aivan liian aurinkoista kuvia ottaessa, kun ne menivät kaikki noin sinisiksi...  Värit ovat kutakuinkin oikein tuossa ekassa kuvassa, jossa kaikki ovat yhdessä läjässä!

Eivätkä ne lahjat tähän loppuneet, jatkoa seuraa!