Nimittäin Natalylle tekemäni Pillow Swap -tyyny! Ja Nataly on sen vihdoin saanut, ja tykkää siitä kovasti! Hyvä! Lähetin tyynyn matkaan marraskuun 30. päivä, ja tällä viikolla se vasta tuli perille osoitteeseen! Oli kuulemma teipattu ja kaikki laput vaihdettu venäjänkielisiksi, oli ollut oikein kunnolla tullin syynissä! Nataly on laittanut blogiinsa hienot kuvat tyynystä, mutta ajattelin minäkin ne tänne laittaa, kun kerran ne silloin tuli otettua! (ja olen kyllä kieltämättä sormet syyhyten odottanut, että koska pääsen ne kuvat teille esittelemään!)

Eli, miltä kuullostaa yhdistettynä villakangas, tekohahka, tafti, tylli, satiinivinonauha ja puuvillalankavirkkaus?

No, kuullostaa kyllä melkoiselta hirvitykseltä, mutta tältä se näyttää: Frozen Dahlia

 

 

 

Malli tähän on ollut kehitteillä mielessäni jo pitkän aikaa, ja tämä tempaus oli hyvä hetki kokeilla, toimiiko se! Jouduin kyllä pyytämään Natalyltä anteeksi sitä, että tyyny ei ole erityisen miellyttävä pään alla, jos aikoisi vaikka päikkärit ottaa! Mutta vaikka itse sanonkin, niin olen tyytyväinen lopputulokseen, siitä tuli kyllä mielestäni tosi hieno!

*   *   *   *   *

Ja sitten jotain ihan muuta asiaa, eli olen vihdoin saanut paikannetuksi ja lasketuksi joka ikisen lankanöttösen ja pussukan ja UFO:n ja purkuun menevän neuleen. Ja tässä tulee tämän vuoden lähtötilanne lankasaldon osalta:

Lankaa 20 446g

Ufoja 2 855g

Purettavaa uusio-lankaa 1 872g

ja tänä vuonna olen saanut uusiokäytettävää purettua lankaa 110g

Jep jep, aika moiset määrät... Mutta jos olen rehellinen, luulin että sitä olisi vieläkin enemmän! Että koko komeudessaan hyvä tulos! Nähtäväksi jää, miten tilanne muuttuu vuoden aikana!