Nyt on päässyt käymään niin, että blogini tulee täyttäneeksi yhden vuoden toukokuun lopussa. Ja sitähän sitten juhlistetaan persoonallisella keksinnöllä, eli arvonnalla!

Arvonnan aihe tulee tässä:

Neulomani jämälankaneuletakki. Ja huomatkaa taidokas valokuvaaja; mikäs se muukaan siinä kuvassa pilkottaa, kuin etusormenpää! No, mitäs pienistä, kun ei pienetkään meistä. Arvonta on siis seuraavanlainen:

Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen. Kommentin tulee sisältää arvaus siitä, kuinka monta langanpäätä tässä neuleessa on ollut pääteltävänä. Lisätietoina kerrottakoon, että neulee on pääosin neulottu 1½m-3m pitkistä pätkistä. Jokaisessä  "pätkässä" on joko yksi tai kaksi lankaa. Ohuemmat langat on siis neulottu kaksinkertaisena. Ja jokainen langanpää lasketaan... OIkein arvannut, tai lähimmäs oikein arvannut voittaa palkinnon, jota en ole vielä päättänyt. Saatanpa tehdä niin, että voittaja saa päättää parista vaihtoehdosta, minkä tahtoo. Ja jotta se totuus ei pääsisi unohtumaan, tässä kuvaa neuleen sisäpuolelta:

Tätä kuvaa otettaessa osa langanpäistä on jo päätelty. Ja vihjeenä osallistujille voinen kertoa, että tukkimiehenkirjanpitoni tällä hetkellä ilmoittaa pääteltyjen lankojen määräksi 264! Jep! Että on kivaa! Tosi kuningasidea toteuttaa neule juuri tällä tavalla... plaah...

Mutta, jätäthän kommenttisi 28.5. klo 24.00 mennessä. Minä rupean sen jälkeen laskeskelemaan kuka on lähinnä oikeaa vastausta. Ja tällä hetkellä oikea vastaus on arvoitus itsellenikin!

Nyt poistun takavasempaan, taitaa olla vatsatauti tulossa, kun sisuksissa niin kiertää... =(