Ihan ekaksi täytyy kyllä

kiittää kaikkia ihanista kommenteista!

niitä on niin ihana lukea! Kiitos kiitos kiitos!

 

Ja sitten tähän ihmetyksen aiheeseen:

Miten onnelliseksi yksi pieni hatturasia voi ihmisen tehdä!?!?!?!??!

Tälläisen askartelin ihan harjoitusmielessä! Ja vaikka väri ei ole sinne päinkään, mitä omaan nukkekotiini haluaisin, niin olin silti tuotoksestani valtavan haltioissani! Ja niin haltioissani tietenkin, että mittasuhde-kolikko jäi joka kuvasta...

Koska kyseessä oli siis harjoituskappale, niin laitoin tämän rasian myyntiin kirpputorille, missä meillä tällä hetkellä on kaikkea muutakin tavaraa! Näitä täytyy kyllä ehdottomasti treenailla lisää!

 

 

Materiaalina on käytetty wc-paperirullaa, kartonkia puurohiutalepaketista, erikeepperiä, lakanakangasta sekä valkoisena että vihreänä, kapeaa kaksipuoleista teippiä, ruusukoriste ja tuota koristenauhaa. Korkeus rasialla 3cm ja kannella 1cm. Vähän täytyy vielä askartelutyyliä kehittää, että tulisi siistimpi lopputulos. Mutta ihan hyvä harjoitusrasiaksi! Parannusideat on jo mietitty!

Tein myös ihan kokeilumielessä tälläisen joulukoristeen nukkekotiin:

Tässäkään ei ole mittakolikkoa, mutta kranssin halkaisija on noin  3cm. Kranssi on tehty joskus kirpparilta mukaan tarttuneesta askartelulaatikosta löytyneestä huopa-pötkylästä, "heteistä" ja satiininauhasta. Nopea ja helppo kokeilu tämäkin! Ja siis myös tämä meni kirpparille, koska oma nukkekotini on edelleen osina...  Mistähän sitä aikaa löytäisi, että voisi keskittyä noihin sähköpuuhiin, jotka siinä talossa seuraavana ovat mietinnässä...? Mulla kun ei anna luonne periksi vain mennä lätkimään niitä ihan mihin tahansa, ne pitää tulla oikeille paikoille just eikä melkeen!