Tässä tulee tänne blogiini pikkuisen myöhässä viimeviikolla sukkasatoon keräämäni saalis:

 

 

Malli: Novitan pitkävartinen lasten sukka

Lanka: Novita Nalle

Puikot: Novita pyörö 2½ (80cm)

Alunperin tuo malli on tehty 7 veljestä -langalle, mutta muutin silmukkamäärät sopiviksi nallelle. Nämä sukat menevät lahjaksi kummipoikani isoveljelle... no ei kummipoikakaan jää ilman, hänen sukkansa ovat juuri nyt samaisella pyöröpuikolla!

  

 

Malli: perussukka omasta päästä

Lanka: 7 veljestä ja sen vahvuisi mitä-lie -jämiä

Puikko: 4 mm sukkapuikot

Nämä taas hiukkasen pienensivät jälankakasaani, ja menevät hyväntekeväisyyteen. Koko sopii noin 1-vuotiaalle, tai pienijalkaiselle 1½ -vuotiaalle.

Ja sitten vaihteeksi jotain muuta kuin neulomista:

huomasin eräänä iltana, että jo aikaa sitten valmistunut sisustustyynyni ei ole lainkaan saanut vuoroaan esittäytyä blogissani, joten eiköhän olisi aika korjata tilanne!

Tässä se kököttää tyytyväisenä sohvannurkassa!

 

Tyyny on tehty täysin kierrätysmateriaaleista:

ruudullinen kangas on joskus kauan sitten lahjaksi saamani pieni liina, pitsi ja taustakangas on leikattu vanhasta romutukseen menevästä lakanasta ja tyynyn alareunassa on piilonapitus (josta ei kyllä ole kuvaa) jonka napit on jotain kirpparilta löytyneitä. Ja sisätyynykin oli jo valmiina, joten tämä sisustuselementti ei maksanut kuin vähän vaivaa!

Tekstin tein kankaalle itse Epsonin Iron-on -paperilla ja tulostimella. Hyvä keksintö!

Ja nyt takaisin neulomaan! Jos ne ennusteet kylmimmästä talvesta 1000 vuoteen pitävät paikkansa, niin villavaatteita kyllä kaivataan!