Vihdoin tämä saa aikaiseksi postata tämän jo viikon valmiina olleen punaviinin... eiku viininpunaisen slipoverin, jonka iskäni sai synttärilahjaksi... synttärit oli kyllä pari päivää ennen joulua, mutta silloin valitsimme mallin yhdessä, ja toimitus luvattiin myöhemmin! Mutta tälläinen siitä siis tuli:

Malli: Men's Cabled Vest by Pierrot

Oma projekti: Red Wine for My Dad

Lanka: Viking of Norway Ville

Kulutus: 384g

Puikko: 4½mm pyörö

Selästä malli on siis samanlainen kuin edestäkin, ainoana erona kaula-aukko. Alkuperäisessä mallissa oli pyöreä kaula-aukko edessä, mutta iskä halusi siihen veen. Joten sellaisen sitten tein ihan mutu-tuntumalla ja ihan hyvähän siitä tuli. Kieltämättä ohje oli aika erilainen kuin mihin olen tottunut noin ylipäätään. Japanilaisten ohje on kyllä kieltämättä selkeä, ja hyvin vähäsanainen! Mutta tykkäsin!

Muuten malli oli kyllä niin yksinkertainen, että välillä oikein alkoi ottaa pattiin, kun ei ollut mitään tapahtumia! Lanka oli ihanan pehmeää, jotenkin silkkinen olo jäi neulomisen jälkeen käsiin!

Värit ei kuvissa ole ihan onnistuneet, oikea väri on ehkä noiden välimuoto. Projekti oli nopea, ja saaja tyytyväinen, joten kuitataan onnistuneeksi!

Ja sitten vielä lopuksi sitä ihqu-huopaa:

Eli kyseessähän on tietenkin SYTYCK:stä saamani ihana-ihana palkinto! Työn on tehnyt Adelheid ja minä onnellinen sijoituksella 10. sain sen omakseni! Tää on niin hieno! Kiitos tuhannesti Adelheid!

Ja kiitokset vielä teille kaikille ihanille ihmisille, jotka kommentoitte kirjoituksiani! Niitä on niin mukava lukea! Tulee ihan sellainen olo, että tunnettaisiin, vaikka ei olla koskaan tavattu! Kiitos blogistanian ystävät, kiitos!