Voi itku, kylläpäs tämä emäntä on taas ollut hidas palkintojen aikaansaamisen kanssa... Sirpale, pahoittelen omaa hitauttani, mutta nyt vihdoin tulevat kaksi vaihtoehtoa joista saat valita! Toivottavasti jompi kumpi edes on mieleinen!

Ja sitä paitsi, vuodatuksessa tökkii jokin tällä hetkellä tosi pahasti, mikään ei tunnu toimivan ja oikeasti, yritän nyt viidettä kertaa lähettää tätä postausta... plaah.....

Ai niin, vielä sen verran ennen kuin päästään itse asiaan, että molemmissa töissä on KYH -projektia mukana, joten esittelen ne sitten oikein pidemmän kaavan mukaan! Mutta nyt se lähtee:


Tämä on 40 x 40 cm:n koristetyynyyn sopiva päällinen. Materiaali on jemmoistani löytynyt samettilankainen ihanan pehmeä jämäpala. Olen tästä kankaasta ommellut itselleni parisängyn päiväpeiton, mutta se on luonnonvalkoinen. Tämä ihana turkoosi väri on peräisin Dylonin pesukoneväristä! Kokeilin Dyloneita taas pitkästä aikaa, ja waude mikä lopputulos! Aivan upea väri! Lankaa en ole värjännyt, se vain ihan sattumalta oli lähes samanvärinen kuin värjätty kangas... ja siitähän se ajatus sitten lähti!Malli: Välipitsi (Suuri Käsityölehti 6/1991) projektini ravelryssä

Lanka: Hjertegarn Cotton nr 8

Koukku:
1½ mm

Koko: leveys 11 cm, pituus 41 cm

Kulutus: pitsi 29g, solmiamisnauhat 11g

Tyynyn päällinen on siis sivusta auki, ja se suljetaan korkkiruuviksi virkatuilla nauhoilla.

Toinen vaihtoehto on taas tälläinen:
 Tämä tyynynpäällinen on puolestaan ommeltu uunituoreista Amy Buttlereista, itse värjätystä kierrätyskankaasta ja muutamasta jämäpalasta! Koko komeus on sitten reunustettu virkatulla pitsireunalla. Pitsin malli on vedettu omasta päästä samalla kun virkkaa! Ja tämäkin päällinen suljetaan sivusta muutamalla nauhalla, jotka ovat tällä kertaa värjättyjä kierrätysnauhoja! Ekoilu on in, heh!
 Malli: oma (projektini ravelryssä)

Lanka: Novita virkkauslanka colori

Koukku: 1½ mm

Kulutus: 17 g (arvio, unohdin punnata ajoissa)

Jotta tälläiset! Pistän tähän loppuun vielä molemmista vaihtoehdoista kuvapläjäykset, jotta Sirpale osaat paremmin valita! Pistän pakettiin sitten vielä jotain muutakin, mutta sen näät sitten vasta kun palkintosi saapuu! Kommentoitko kumman haluat!

Ja nyt, tämä juhannus jatkuu rauhallisesti, vatsa täynnä pihviä ja KYHäilyjä tehden!

Ihanaa juhannusta kaikille!