Kylläpä on mennyt lankapainotteiseksi tämä blogi viimeaikoina... no, onneksi olen jotain saanut ommeltuakin:

Malli: Ottobre joku jonakin vuonna....

Kangas: kukallinen college ja turkoosi trikoo Iinulta

Koko: 86cm

Malli on kiva, ja kangas on aivan ihastuttava! Onneksi mulla on tätä kangasta vielä paaaaljon jäljellä, voin sitten tehdä seuraavan vaatteen, kun tämä jää pieneksi! Katsokaa nyt miten kaunista:

Tämän paidan pariksi tein myös housut:

Malli: Ottobre joku malli jostakin lehdestä

Kangas: turkoosi college Eurokankaasta ja turkoosi trikoo vyötäröllä ja lahkeissa Iinulta (samaa kuin edellä)

Koko: 86cm (muuten tosi hyvät, mutta seuraaviin täytyy laittaa punttiin lisää mittaa, tämä meidän nainen kun on pitkä ja hoikka...!)

Purjerenkaat on Prymmin ja varastoista kaiveltu tuo solmiamisnauha. Kuminauhaa en laittanut, trikoo on ainakin toistaseksi riittävän jämäkkää, ja tuntuu varmasti päällä mukavammalta kuin kuminauha...

Ja sitten siihen tuunaukseen, tässä kuvat:

ennen

jälkeen

Oli pakko ruveta tuunaamaan tuota lyhythihaista mekkoa. Anoppi toi sen kirpparilta talvella, ja se oli jotenkin sen näköinen että halusin sen heti käyttöön, en odottelemaan kesää. Ja sitten siinä oli myös tuossa keskellä edessä sellaisia vaalean-haaleita tahroja, jotka oli pesuissa haalistuneet, muttei kokonaan lähteneet. Joten, aikani mietin mitä tekisin niille, ja tähän päädyin! Vähän tuo ehkä näyttää 'entisen naisen navettamekolta' mutta loppujen lopuksi se on ihan kiva. Turkoosit trikoot on samaa kuin edellä, ja hihassa käytetty kaavana tuota lyhyen pyöriötä, ja mitta otettu college-paidan hihasta. Tämä on tarkoitettu myös noiden turkoosien housujen kanssa pidettäväksi, tuntuu noi paidat kestävän puhtaana vain puolet siitä ajasta mitä housut! Joten 2 yläosaa ja 1 alaosa, se on varmaan ihan hyvä setti!

Tässä noi painonepit on Prymmin. Mulla on se sellainen Prymmin "pihti". Tosi kätevä, ihanaa kun ei tarvii pelleillä vasaroiden kanssa. Menee varmasti suoraan paikalleen, kun ei tarvii olla sataa kättä pitämässä osia kohdallaan, ja sitten jotenkin vielä pitäisi saada vasaroituakin..!

No juu, tässä nämä! Nyt vain sitten odotellaan sopivaa auringonpaistetta ja vapaapäivää, että pääsen kuvaamaan revontuleni! Palaan siis jälleen lankailun pariin, varsinkin, kun jämäkuu starttaa perjantaina!