Tässä pikapäivitys KYH-projektien keskeltä! On myös vähän ompelukonetta käytetty, sekä pesukonevärejä! Tässä lopputulokset!

Tyttärelle kirppikseltä ostettu paita, joka oli kaula-aukosta niin pieni, että ei kerta kaikkiaan mahtunut pään läpi.

Siis ihan kiva paita, ja hyväkuntoinen, vaikka olikin kirpparilta. Kuviotkin on kivat:

Ja tässä tämä alkuperäinen murheenkryyni -kohta... (herää kysymys, onko lapsellani iso pää???? )

Ja sitten sama uudestaan tuunattuna:

Varastoista kaiveltuja parittomia nappeja, toisesta T-paidasta leikattua kaitaletta! Siis ekoilua ja kierrätystä parhaimmillaan!

Lopputulos on mielestäni kiva, eikä näytä liikaa "tekeleeltä", mutta jotenkin tehdasvalmisteisen vaatteen leima pieneni, jollei ihan kokonaan vielä hävinnyt! Tämä siis lapsen päiväunien aikana!

Sitten, olen aivan koukussa Dylonin pesukoneväreihin tällä hetkellä! Edellisessä postauksessa turkoosi tyyny oli värjätty kangas, ja tässä tulee seuraava aivan sairaan hyvin onnistunut värjäys:

Ennen                                                                                             Jälkeen

Ihan kiva paita tuona keltaisenakin, mutta annoin tämän lahjaksi ystäväni poika-vauvalle, ja minusta tuo vihreä jotenkin oli enemmän pojan väri! Ja muutenkin, on se kivempi värjättynä!

Värin nimi oli muistaakseni Tropical Green, ja se on aivan mahtava! Värjäsin samalla toki muutakin, mutta niistä sitten tuonnempana! Nyt tämä lähtee jatkamaan hernekeiton keittämistä (juu, siis oikeista herneistä, ei mitään Jalostajaa purkista!).

Tuunailuinto on nyt melkoinen, saa nähdä kuinka KYH:ien käy! Ihanaa viikonloppua, mulla viedään viimeistä ennen takaisin töihin paluuta....