Jämäkuu jatkuu! Ja tällä kertaa tuloksena kaksi "rinkulahuivia" (tai mikä niiden oikea ja virallinen nimi nyt sitten olisikaan...)

Tässähän nämä, eivät mitenkään kauniissa kuvassa, mutta ulkomuoto selvinnee parhaiten. Käsitelläänpäs sitten näitä yksitellen vähän tarkemmin:

Malli: suora pätkä patenttineuleella niin kauan kuin kerässä riitti lankaa

Lanka: Novita Polka

Puikko: 4mm

Koko: 12 x 104 cm (vahingossa tuli aivan sopivan kokoinen!)

Kulutus: 90g

Fiilis tästä neuleesta on tosi hyvä! Oon tosi tyytyväinen, ja tämä näyttää tytöllä tosi suloiselta! Ja uskoisin sen olevan ihan käteväkin, koska kaulahuivin päät ei ole tiellä roikkumassa siellä sun täällä! Lankana tämä vanha Polka on tosi kauniin väristä, mutta tuo pilkullinen raidoittuminen on kyllä aika syvältä. Tässä kuitenkaan ei haittaa!

Malli: GAP -tastic Cowl (ravelry)  by Jen Geigley

Lanka: kaikkea kammoa ja jotain ihan tavallistakin (langoista kuvat heti tässä perässä)

Puikko: 10 mm

Koko: 40 x 170cm

Kulutus: 277 g

Ja tästä fiilis on kyllä aika.... ööööööööö... ei kyllä osaa sanoa. Onneksi nyt tulee kesä, niin saan vasta ensi syksynä päättää, että käytänkö vai teenkö tästä koristetyynyn täytettä! Mutta positiivista on se, että kaikki hirvittävimmät langat on tässä, siis ne sellaiset super-hyper-yli-extra-ultra-plus-mega-giga hirveät! Ne eivät enää vaivaa minua olemassaolollaan! Ne on nyt käytetty! Ja tässä ne kammotukset tulevat:

Ei ole hehkeä lähtökohta upealle neuleelle, ei!

Nämä langat vielä menettelevät, eli 7 veljestä, Woolia, Nallea ja tuo pinkki tuossa oikeassa reunassa on purettu teollisesti neulotusta aika ohuesta kaulahuivista, joka minulla on ollut ala-asteella käytössä...  mutta sitten ne hirvitysten hirvitykset:

Jep, Novitan valkoinen Teddy, ja mikä tuo toinen kammotusten kammotus sitten nimeltään onkaan... huh, huh! Ja tämän huivin tein sitten ohjeen mukaisella silmukkamäärällä, neuloin helmineuletta aina yhden kerroksen joka värillä. Ja perinpohjainen tarkoitus oli saada nämä kaksi kammointa lankaa kulutettu tyystin kertakaikkiaan totaalisen loppuun. Ja niinpä neuloin niin kauan, että ne onneksi loppuivat! Mieheni sanoi, että neulepinta näyttää kärpäsentoukilta... Voiko tästä tosissaan kyllä mitään muutakaan sanoa?!?!?! Kertokaa te, onko tämä ihan hirveä?

 

Jep, nyt palaan seuraavien jämien pariin, toivoakseni saisin aikaiseksi niistä jotain edustuskelpoisempaa! Hauskaa viikonalkua!