Olen elossa, vaikka täällä ei mitään tapahdukkaan! Ja tähän tapahtumaköyhyyteen on kolme syytä: suurin syy on se, että elämäni on mennyt noin kuukausi sitten ylösalaisin, eikä asiat ole niin kuin ennen... toinen syy on se, että suurin osa väkerryksistä on joululahjoja, joita ei tietenkään voi vielä esitellä... ja kolmas syy on se, että silloin kun voisi valmiita tuotoksia kuvata, olen joko töissä, tai mahdollinen kuvaaja on karkuteillä... näin talvella kun tuo valoisa aika on kovin lyhyt... ja salamavalo tappaa kaikki kauniit sävyt!

Mutta valmista on tullut, ja koko ajan valmistuu lisää! Tämäkin on saatu valmiiksi,

mutta esitellä ei vielä voi, ettei Nataly saa etukäteen tietää mitä paketistaan löytää! Laitan tästä sitten kuvat, kun vaihtoparini on tyynynsä saanut!

Kyllä jo toisaalta vähän tympii tuo joululahjojen värkkääminen, kun omatkin ihanat neuleet olis odottamassa... ja SYTYCK:neulekin aina vaan odottaa vuoroaan... SYTYCK -projektini on jo kohtuullisessa vaiheessa, mutta kun tarkoitus oli haastaa itsensä kokeilemaan oman koreografian tekemistä discoon, niin siinä vaiheessa ei vielä olla... alkuperäinen ohje on vielä jonkin verran kesken, uudet langat on tosin ostettu. Uusiin lankoihin pitää löytää myös mätsäävät helmet, uusi lanka kun on edelleen mohairia, mutta tällä kertaa kaunista petrolin sinistä!  On kyllä melkoisen petollista, kun tuo Lankamaailma tuli Tampereelle... sinne on ihan pakko päästä koko ajan uudestaan ja uudestaan, ja kun ne langat on niiiiiiiiiin ihania, ja niitä on niiiiiiiiiiiiiin paljon.... arg, katse omaan "pieneen" lankavarastooni... kyllä, pärjäisin ihan hyvin ilmankin mitään uusia lankahankintoja! Pitäisiköhän ensivuodeksi liittyä joihinkin lankahamstereiden ryhmään... josko sitä kekoa voisi saada edes hiukan pienemmäksi... en viitsi edes laskea miten monta(kymmentä) kiloa lankoja on kertynyt....

Ja jotta tämä postaus ei menisi aivan hukkaan, niin esittelempä yhden vanhemman tuunauksen:

Uusi Luhta Home -kori (joita itse asiassa on 2 kappaletta kokenut tämän saman muodonmuutoksen!)

Ei mitenkään kiva minusta, oikean kokoinen ainoastaan!

Tässä sama kori maalattuna ja sisuksien peitteeksi ommellun kangas"pussin" kera

Kankaat jotain jämiä laatikoiden kätköistä, pitsi Eurokankaasta, kaavat omasta päästä mittanauhaa apuna käyttäen ja koriste jotain nauhaa ja pariton nappi. Toiseen koriin tuli toisenlainen pariton nappi, mutta jostain syystä en älynnyt kuvata... no, se ei ratkaisevasti vaikuta ulkonäköön! Tämä on tyttären huoneeseen, ja tässä säilytetään sukkia hoitopöydän lokerossa! 

Eli rakkaat ystävät ja blogini lukijat, juuri sellainen postaus, että ei ollut oikeasti mitään postattavaa! Eikä siis mitään oikeaa asiaakaan! Mutta toivottavasti palaan pian oikeiden asioiden kanssa!!!