Ja mitäs muutakaan täällä valmiina olisi, kuin sukkia, on vielä sukkasatoa jäljellä...!

Malli: novitan pitkävartinen lastensukka (silmukkamäärät muutettu nallelangalle sopiviksi)

Lanka: ilmeisesti Novitan Nalle (oli vyötteetön jämäkerä, mutta vaikuttaisi Nallelta!)

Puikko: 2½mm pyörö

  

Tulipas kertakaikkiaan oudon sinertäviä noista väreistä... tuossa viimeisessä kuvassa väri on lähimpänä totuutta, tosin lanka on hiukan tummempaa kuin kuvassa... täytyisi kai opetella jotain valokuvaamisestakin jonain päivänä, että ei jatkuvasti tulisi näin järkkyjä otoksia! Mutta siis langasta vielä, että sukkia neuloessa rupesi vähän jännittämään, että loppuuko lanka kesken (ja jämäkerän ollessa kyseessä, sitähän ei lisää saa mistään...), kun kerä alkoi olla pelkkä pieni nöttönen ja puoli sukkaa vielä tekemättä... no lanka riitti hyvin, sitä jäi jäljelle noin 1m! Että sen raaskii jo heittää menemäänkin, ei tarvii enää miettiä mitä siitä tekis!

Sellainen ikävä juttu vaan kävi näiden muuten niin kivojen sukkien kanssa, että niiden piti mennä kummipojalle joululahjaksi... siihen tarkoitukseen niistä taisi tulla liian pienet... kokeilin niitä omalle tytölleni, joka on suurinpiirtein saman ikäinen (tosin kooltaan isompi) ja tytölle sukat olivat melkein pienet... voihan itku... ei kun nämä sukat sitten hyväntekeväisyyteen ja kummipojalle uutta lankaa puikolle!

Sitten seuraavat sukat:

Malli: novitan pitkävartinen lastensukka muutettuna ohuemmalle langalle ja palmikkokuvion takia silmukkamääriä muutettu aika tavalla

lanka: Nalle Aloevera

Puikko: 2½ pyörö

 

Nämä sukat oli hauska neuloa! Tuo yksinkertainen "pitsivalepalmikko" on kyllä hauska ja helppo! Tosin neulomisen aikana vähän rupesi epäilyttämään tuon langan kestävyys... ihanan ohutta ja pehmeää se kyllä on, mutta tuli jotenkin sellainen olo, että ei taida hyvänä sukissa ainakaan kovin kauan kestää... No, nähtäväksi jää!

Nämäkin sukat menevät lahjaksi, mutta tällä kertaa nämä sukat saattavat olla saajansa ensimmäiset villasukat ikinä! Kokoa sukilla on 30. Ja sukkien saajan pieni jalka on tällä hetkellä vielä Afrikassa... Toivottavasti ne pienet jalat pääsevät muuttamaan ystäväni luokse mahdollisimman pian!

Eipä muuta tällä erää, palaan jälleen sukkapuuhiin, ja odottelen innolla SYTYCK:n lähtölaukausta!!!!!!!!