Nimittäin se työn alla oleva isoäidinneliö-peitto! Kaivelin talvellalankavarastojani, etsiskellen ruskeaa ja valkoista. Sittemmin joukkoon on löytänyt tiens' muutama harmaa ja musta jämä. Nämä langat ovat todellakin sitä hyvin sekalaista seurakuntaa, kaikkia mahdollisia kuituja ja kaikkia mahdollisia vahvuuksia. Ohuita lankoja laitan 2 yhteen, työ kun hoituu 2½ virkkuukoukulla, niin sillä ei voi aivan hengetöntä tehdä! Lankoja olen ostanut tätä tarkoitusta varten ainoastaan kahta erilaista (niistä ei kyllä ole kuvaa...!) Toinen on Novitan valkoinen Tennesee ja toinen Novitan Puro Batik (Ruostekohan sen ruskean langan nimi oli?) Valkoisella Tenneseella tulee neliöiden keskusta ja uloin reuna. Purolla sitten yhdistetään palat toisiinsa. Käytän yhdistämisessä omintakeista tekniikkaa, jonka esittelen sitten myöhemmin, kunhan saan kuvattua. Mutta nyt ongelmia tuottaa sen Ruosteen värisen Puron saaminen... kiven alla tuntuu olevan sen värin löytäminen mistään...

Ja kuten kuvista saattaa huomata, osa langoista on aivan susi-rumia! Mutta periaate "tarpeeksi monta rumilusta yhdessä on lopulta ihan kivan näköinen" toimii kyllä tässä tapauksessa. Osa langoista on myös tosi vanhoja, ja suurimman osan olen saanut lahjoituksina milloin mistäkin. Erikoisimmat langat taitavat kuitenkin olla mieheni mummon 80-luvun jämälankakätköstä!!!!

Nyt olis luvassa muutama vapaapäivä piiiiiiitkän työrupeaman päätteeksi, joten toivoakseni ehdin näppäilemään kuvatuksia yhdestä sun toisesta hommasta!