Hei te kaikki ihanat! Kiitos tuhannesti osallistumisesta 1-vuotiaan blogini arvontaan! Arvontahan loppui jo 3 päivää sitten, mutta nyt vasta myöhään eilen illlalla sain viimeiset langat pääteltyä! Ja arvatkaa mitä, niitä oli

1331

ja voi itku, että siinä meinasi lähteä ikä ja terveys! Mutta nyt ne on kaikki päätelty! Kuvaa en vielä laita takista, koska vetoketju vielä puuttuu. Vetoketjun olen kyllä hankkinut, mutta se on nyt jossain sellaisessa paikassa, josta en osaa etsiä.... joten sen asian tiimoilta palataan kuviin myöhemmin... ja täten lupaan ja vannon pyhästi, että oli sitten vihon viimeinen kerta, kun tuolla tavalla koskaan enää ikinä milloinkaan teen neuletakkia langanpätkistä. Miten ne teen  jatkossa, siitäkin kerron sitten kun saan takin ihan täysin valmiiksi!

Mutta, se siis tästä takista, ja nyt julkistetaan voittaja, joka on

Sirpale

ja sirpaleen arvaus oli 1320 langanpäätä, joka jäi hämmentävät 11 langanpäätä todellisesta lukumäärästä!

Paljon onnea Sirpale!

Lupaan lähipäivinä laittaa kaksi palkintovaihtoehtoa näytille tänne, josta saat sitten valita haluamasi.

 

Mutta ylipäätään täytyy kyllä sanoa, että oli hauskaa lukea teidän arvauksianne! Ja koska niiden langanpäiden kanssa oli "melkoisen kova homma", oli tämä kilpailu ehkä itselleni ainoa tapa saada se urakka joskus tehtyä! Kiitos vielä kerran kaikille, tämä oli hauskaa ja tätä täytyy kokeilla joskus uudestaan!

Mutta jotta tästä ei tulisi aivan tekstipainotteinen postaus, laitan muutaman ihanan kuvan tytöstäni! Ostin tytölle polkupyörän Biltemasta, ja samalla mukaani tarttui aimo sangollinen puuhelmiä. Ajattelin, että kokeillaan josko tuo hyvin vilkas 2v 3kk tyttäreni edes vähän aikaa jaksaisi keskittyä helminauhojen tekoon! Ja voilá, kaikki odotukseni ylittyivät! Katsokaa, miten voi 2 -vuotias olla keskittynyt!

Laiton tytölle siis paksun ryijyneulan kumilanganpäähän, ja sillä työ sujui mainiosti! Ja ylpeä äiti seurasi sivusta, ja totesi että kyllä tytöllä tulee luonnostaan noita ihan oikeaoppisia ompelijan käsiotteita!

Ja helmistä tuli ihanat!

Tässä kuvassa työnalla siis jo seuraava helminauha!

Muutama valmis juttukin olisi blogattavana, onneksi valmistuivat ennen KYH:n alkamista! Taidan jättää niiden julkaisemisen kuitenkin tuonnemmaksi, jotta tulevien kuukausien aikana olisi edes jotain valmistakin esitellä, ettei vaan pelkkiä keskeneräisiä projekteja!

Tälle illalle olisi vielä yksi sukanvarsi neulottavana, ja sitten voi huomenna aloittaa sormia syyhyttävät KYH-hommelit! Lankoja ja projekteja on mietitty, huomenna vaan tarvii päättää mistä hommasta aloittaa...!

Onneksi minulla on nyt kesäloma, pääsen hulluttelemaan oikein kunnolla!

Mutta nyt, imuri odottaa, ja sen jälkeen ruuanalaitto!  Ihanaa toukokuun viimeistä!