Osallistuin minimaailma -listalla swappiin, jonka teemana oli kodintekstiilit. Se oli ihka eka nukkekotivaihtoni, ja myönnetään että oli ehkä käytännön jutut hieman hakusessa. Mutta sitten ensikerralla osaan paremmin! Kiitos osallistujille, joita lisäkseni oli vain kaksi. Tässä tulevat heidän tekemänsä ihanat vaihtopaketit:

Tämä paketti oli Jaanalta Ateljesta!

Se sisälsi siis kynnysmaton, ruudullisen pöytäliinan, kaksi pitsiliinaa, pannumyssyn ja ruokaservetit renkaissaan! Aivan kertakaikkisen ihastuttava paketti! Kiitos tuhannesti Jaana!

 

Tämä toinenkin paketti oli Kirvesmäen Jaanlta.

Tämä ihana paketti sisälsi kaksi erikokoista raidallista mattoa, pöytäliinan, kaksi pitsiliinaa, pannulapun, virkatun verhon ja kaksi tälläistä tarraa, joista voi tehdä vaikka tauluja. Tämäkin niin ihana paketti! Ja Jaana toimi myös vaihdon emona! Ihanaa saada näin kauniita tavaroita ja tekstiilejä nukkekotiini! Vaikkakaan se talo ei ole kuin läjä elementtejä edelleenkään... mutta vielä se päivä tulee, kun se seisoo uljaana ja saa nämä ihanuudet itseään koristamaan!

Tässä vielä lopuksi omat lähettämäni tavarat:

Eli pyöreä neulahuovutettu matto ja verhokappa/salusini. Matto on hahtuvata, verho vanhasta aidosta 50-luvun valoverhosta leikattu pala,. joka on kirjottu ompuelulangalla. Kätevää kun ei pura, ei tarvii miettiä reunoja huolittelemista!

Ja emolahjaksi Kirvesmäen Jaanalle tein virkkaamalla ompulangalla ja 0,75 kokoisella koukulla tälläisen pitsiliinan!

Tämä oli hauska vaihto, täytyy ehdottomasti osallsitua uudestaan, kunhan saadaan nämä KYHäilyt ensi alta pois!

Ja nyt tämä tyttö lähtee pihalle autoa pesemään!