No niin, kolmas kerta toivottavasti toden sanoo... tämä on nimittäin kolmas kerta kun aloitan kirjoittamaan tätä samaa päivitystä... 2 kertaa täysin valmis teksti on kadonnut bittitaivaantuuliin... miten ärsyttävää.... mutta luulenpa että te tiedätte miten ärsyttävää se on, joten jääköön se marina sikseen ja siirrytään itse asiaan... jos vaikka tällä kertaa tulisi julkaistuksi asti....

Jämäkuu on onnellisesti ohi, ja sain kulutettua enemmän lankaa kuin olin edes haaveillut! Jämäblogiin tein pikapäivityksiä, mutta tänne blogiin on päivityksiä tekemättä aimo läjä:

No ei nyt sentään ihan kaikki ole päivittämättä, mutta onpahan tälläinen kasa CAL-peittoon valmiita neliöitä!

Huhtikuun tuotokset tässä. On se kyllä jännää, kun väriä vaihtamalla saa samalla ohjeella täysin poikkeavia tuloksia!

Malli: Crown Jewels (ravelry) by Melinda Miller (oma projekti)

Lanka: yhtä ja toista jämää

Koukku: 4 mm

Koko: 30x30 cm

Kulutus: 72g ja 84g

Malli: Antique Pearls Square (ravelry) by Priscilla Hewitt (oma projekti)

Lanka: sitä sun tätä

Koukku: 4 mm

Koko: 15x15 cm

Kulutus: 18g, 17g ja 20g

Jokaista neliötä on jälleen ohjeen loppumisen jälkeen suurennettu ylimääräisillä kerroksilla. Ohjeenmukaiset olis eri kokoisia ja liian pieniä. Ja saanpahan sitten jotain yhteneväistä peittoon, kun teen erilaisiin neliöihin edes samantyyliset reunat!

Paljon on muutakin vielä päivittämättä, mutta menköön nyt nämä tällä kertaa! Olen saanut myös tunnustuksen, jota en ole suinkaan unohtanut laittaa eteenpäin! Olen sen tunnustuksen saatuani pähkäillyt ja miettinyt, mitä kuvia teille ihanille oikein elämästäni näyttäisin! Ja nyt taidan olla päätökseni tehnyt... joo, kyllä tämä tosiaan on näin vaikeaa! Toivoakseni viikonloppuna saan kuvat ladattua tänne, ja pääsen sitten virallisesti tunnustuksesta kiittämään ja laittamaan sitä eteenpäin.

Toinen juttu olisi myös tuleva blogini 1-vuotis päivä! se tulee tämän kuun lopussa, joten sitä varten on arvontaa tulossa. Ja senkin toivoakseni saan aikaiseksi viikonloppuna! Joten mietintämyssyt on olleet päässä monella tavalla! 

Nyt vielä perinteitä kunnioittaen lähikuvia! Ihanaa viikonloppua!