Voi että! Ulkona paistaa aurinko, ja on ihan kertakaikkisen ihana ilma... ja tietty mut on tuomittu tänään työpäivään neljän seinän sisällä

Mutta oli sentään mukava avata blogi, kun siellä oli tunnustusta oikein tuplana! Tuleepas hyvä mieli! Kiitos Neferi ja Susamaria!

Tunnustuksen saaneen tehtäviin kuuluu kiittää tunnustuksen antanutta, vastata 10 kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin 10 ihanaan blogiin sekä tiedottaa ko. blogeja asiasta. Tässä kysymykset ja vastaukseni niihin:

1. Suosikkiväri: pinkki ja turkoosi ja limenvihreä
2. Suosikkieläin: Leppäkerttu (lasketaan kai hyöteisetkin?!)
3. Suosikkinumero: 0 (älkää kysykö, tuli vaan ekana mieleen!)
4. Suosikki alkoholiton juoma: latte soijamaidolla
5. Facebook vai Twitter? facebook
6. Intohimosi: käsityöt
7. Saada vai antaa lahja? Antaa
8. Suosikkikuvio: viisiterälehtinen retro-kukka
9. Suosikkiviikonpäivä: kaikki tuntuvat samalta, kun on aina ja iankaikkisesti töissä...
10. Suosikkikukka: orkidea (vaikka se minun hoidossani ei koskaan kuki kuin yhden kerran...!)

Ja sitten se vaikeampi osuus, kenelle tämä sitten laitetaan eteenpäin... seuraan tosi monia blogeja, ja kaikki olisivat tämän ansainneet... enkä viitsisi olla niin tylsä, että jätän jakamatta... joten, yritetäänpäs nyt:

heles inki

kummitustalon kuvakirja

käsillään

käsistä karannut

lankahullaannus

levottomat sormet

luovuuden purkauksia ja muita purkauksia

mekkotehdas

sufferiinan salonki

tuin kutomo

 

Ja sitten kun nämä viralliset osuudet on saatu päätökseen, päästään siihen varaslähtöön...

malli: omasta päästä kärjestä aloittaen, kantapää matkittu Karree -sukista

lanka: Four Seasons Gründl Hot Socks Luxor beige ja Four Seasons Gründl Hot Socks Cotton Stretch raidallinen
 

puikko: 2½mm pyörö

koko: omaan jalkaan juuri täydellinen

kulutus: 55 g

Tämä on siis varaslähtä Sukkasatoon! Täytyyhän sitä nyt sukkapuikot ja magic loopit olla teroitettuna valmiiksi kun startti koittaa! Tykkään näistä sukista. Mutta tuo Cotton Stretch... arg!

Siis lankalaatuna ihan ok, ei siinä mitään valittamista. Mutta. Siis muttien mutta. Tuo raidoitus. Kerällä se näyttää aivan taivaalliselta ja täydelliseltä, mutta annas olla, kun rupeat  neulomaan.... miten voi olla niin kertakaikkisen karmivat raidat? Siis hyi yrjö... oon kokeillut sen langan kanssa jo kohta kaikki mahdolliset kikat, ja tämä on ainoa jossa se on ihan kauniin näköistä... mutta yksinään tuota lankaa ei voi kyllä käyttää... ja koska mulla on sitä kaksi kerää, ja näihin ei juurikaan metrejä mennyt, olen tuomittu neulomaan sitä lankaa tälläisiksi raidoiksi hamaan tulevaisuuteen... onko joku muu joutunut samaan piinalliseen tilanteeseen? Lanka ei ole kammoa, mutta kammottavan raidallista... no, tässä vielä perinteinen lähikuvapläjäys, jään pohtimaan tätä lanka-asiaa, ja katsotaan monetko raidalliset sukat on vielä tulossa!

keskellä jalkapohjaa näkyy tuo kerroksen vaihtumiskohta... muutama kireämpi silmukka jälleen... monetkohan sukat tai tumput pitää tällä tekniikalla tehdä, ennen kuin osaa olla kiristämättä?

  

Nämä ovat kivat raidat. Taidan kärsiä raitamaniaa tällä hetkellä,,,!!!