Aluksi kuitenkin

Kiitos kaikille blogini lukijoille ja kommentoijille tästä vuodesta!

Sen jälkeen kun aloitin blogini kirjoittamisen, on tapahtunut paljon asioita, ja vuosi on ollut tähänastisen elämäni raskain. Tämä blogi ja sen mukanaan tuomat uudet tapahtumat, ihmiset ja oikeastaan avarampi maailma, ovat auttaneet paljon. Tänne on ollut ihana palata uudestaan ja uudestaan, uppoutua kauniiden ja mielenkiintoisten asioiden pariin, joita te, ihanat kanssa bloggaajat olette tuottaneet! Kiitos!

Ilman tätä blogia monta asiaa olisi jäänyt kokematta:

-ne kaikki ihanat blogit joita luen ja kommentoin

-ravelry, Ulla ja Knitty

-uudet ihanat nettikaupat

-tempaukset kuten sukkasato, lapaskuu, Pillow Swap ja SYTYCK

-en olisi vieläkään neulonut muuta kuin suomalaisissa neule-ja käsityölehdissä ilmestyneitä keskinkertaisi neuleohjeita

-en olisi edes yrittänyt neuloa englanninkielistä ohjetta...

ja mitä muuta?Vaikka miten paljon ihania ideoita ja oivalluksia, jotka ovat teidän ansiotanne! Kiitos!

Ensivuonna suunnittelen jatkavani tällä samalla linjalla. Aion myös seurata mitä lanka- ja kangasvarastolleni tapahtuu. Haaveilen myös uudesta saumurista, paremmasta kamerasta ja nukkekodin pystyttämisestä, vihdoinkin! On myös vuoden kuluttua hauskaa nähdä, miten ensimmäinen kokonaisen vuoden kestävä CAL ja KAL on mennyt. Ja nehän alkavat jo huomenna! Lisäksi (tätä vähän jännittää sanoa, mutta pistetään nyt tulemaan,,,) olen juuri aloittanut suunnittelemaan ensimmäistä omaa neuleohjettani, jonka mahdollisesti julkaisisin! Ohhoh, mutta katsotaan miten sen kanssa käy... sen verran paljastan, että päänlämmikettä on luvassa, ei kuitenkaan pipoa... no, parempi ettei nuolaisen ennen kuin tipahtaa, hiljaa hyvä tulee!

Eli, nyt vielä neulaisen puoleen yöhön mennessä SYTYCK:n viimeiset kerrokset, ja sitten olen huomenna valmis uuden vuoden uusiin haasteisiin!

Tähän vielä kauniiksi lopuksi yksi joululahjapaljastus lisää, ja tämä on kyllä ehkä yksi tämän vuoden kauneimmista neuleistani:

Malli: 22-leaves shawlette (ravelry)

Lanka: Gjestal Knopp 2 kerää

Puikko: 4

 

 

Tämä oli aivan äärimmäisen koukuttava malli neuloa, kun aloitin, en olisi halunnut laskea neuletta kädestä! Tämän sai veljeni avovaimo, ja kuulemma oli lahjukseen oikein tyytyväinen! Ja olin tyytyväinen minäkin, ihana siitä tuli! Täytyy ehdottomasti itselle tehdä tuollainen!

Nyt kaikille onnellista uutta vuotta!