Täällä ollaan, vaikka ei mitään uutta kuulukkaan! Kaikenlaista on värkätty, mutta valmistuminen on edelleen niin ja näin. Vaan jotain sentään, ja vieläpä ihan itselle!

Mulle ikiomat pitsipolvarit! Kuvasta puuttuu vain samettinauhat noista yläosan resoreista. Neuloin resoriin reikiä koko matkalle, josta nauhan sitten pujottelen. Jahka joskus jonain päivänä ehdin sellaisen hakemaan...

Malli: Coupling by Dep Barnhill (oma projektini ravelryssä)

Lanka: Sadnes Garn Mini Palett

Kulutus: 94g

Puikko: 2½ bambu sukkikset

Sukat on siis aloitettu kärjestä. Aloitin kerimään kerän sisältä toista kerää, ja punnitsin samanpainoisiksi. Kärjet ovat siis sukissa samasta kohtaa kerää aloitetut, toinen vain etenee kerän loppua kohti, toinen alkua! En yrittänyt mallata raitoja millään tavalla, ja lopputulos on mielestäni aivan ihana! Näistä tuli nyt mun viralliset "hienostelu sukat"!!!!

Kantapää oli aivan ennen näkemätön ja kokematon, mutta siitä tuli tosi kaunis ja hyvin istuva. Siitä, että minkä "maalainen" tai "merkkinen" tämä kantapää on, siitä ei ole minkään sortin käryä!  Mutta hyvä kun mikä!

Tällä hetkellä puikoilla on miesten sukat joihin teen samanlaisen kantapään! Ja laitoin äitini opiskelemaan kärjestä aloitettavaa sukkaa, ja aion tämän kantapään opettaa myös hänelle. Joten, suosittelen!

Mallikuvio oli tosi kiva ja helppo oppia. Ja osasin jopa lisätä mallikuviossa silmukoita niin, että sain pohkeisiini sopivat lisäykset ilman, että siihen oli ohjetta, ja ilman että kuviot menivät yhtään sekaisin! Jee, hyvä minä, edistyinpäs! Ja olen itsepäisesti sitä mieltä, että lanka ja malli ovat kuin luodut toisilleen!

On nää ihanat!

Ja ihanaista naistenpäivän iltaa kaikille meille!