nimittäin sen samaisen isoäidinneliö-jämälankapeiton kanssa!

Valmiina ja yhdistettynä 36 palaa, valmiina mutta yhdistämättä suunnilleen saman verran lisää!

Itse kyllä olen tyytyväinen lopputulokseen, ja väritkin on sellaiset kuin suunittelin! Jämälankaprojektit on kyllä toisaalta tosi hauskoja! Ja sit kun joskus saa ne jämät tuhottua, voi mennä hyvällä omalla tunnolla lankakauppaan!!!

Halusin palojen väliin näkyviin tulevan "ristikon" rukealla langalla. Ja tähän tarkoitukseen se Novitan Puro Batik Ruoste(?) on aivan täydellinen lanka! On nimittäin tässä jämälankojan viidakossa niin montaa ruskean sävyä, että se yhdistää tolla vaihtuvalla sävyllä kivasti tätä peiton väriskaalaa! Eli, sen langan metsästys jatkuu!!

Tässä on vielä yksi vanhempi jämälanka-projekti, joka sai tällä viikolla purkutuomion! Kyseessä on neuletakki, joka on muuten aivan ihana, mutta se on

  1. liian kireä (mahtuu kyllä päälle, mutta muistuttaa lähinnä villaista makkarankuorta)
  2. liian pitkät hihat (kapeat ja reilusti ylipitkät hihat, joissa on liian pitkä käänne)
  3. kaulus on aivan järkyttävä (neulottu ja purettu jo nyt moneen kertaan, eikä vaan tule hyvää..)

Tämän takin olen neulonut tähän pisteeseen jo ainakin viisi vuotta sitten (kyseessä siis todellinen UFO)! Mutta sen kauluksen takia se on jäänyt lankojen päättelyä vaille... Ja hyvä niin, ompahan helpompi purkaa kun ei ole päätelty! Ulkonäöltä neulepinta on kyllä mielestäni kaunista. Täytyy ruveta tekemään etsintöjä uutta mallia varten. Tämä purettava versio on vetäisty hatusta, ja ilmankos lopputulos on tämä!

Nyt rupesi kyllä ihmetyttämään itseäkin, nimittäin se, että miten ihmisellä joka ei tunnu oikeita varsinaisia neuleita koskaan tekevän, voi olla näin järkyttävästi jämälankoja???? Oonko tosiaan saanut lahjoituksia näin paljon? Vai oonko tosiaan ostanut kaupasta näin paljon hölmöjä lankoja????

... jään miettimään tätä...