No niin, löytyihän se kameran akkulaturikin, kun osasi oikein etsiä! Joten tässä sitten laitetaan tulemaan aikaansaannoksia!

Eli, eräänä päivänä ostin virkkauslehden:

ja otin käteeni kerman-vaaleanbeigen-valkoisen virkkauslangan jämän ja koukun kokoa 1,25. Ja niiden lopputuloksena syntyi ensin tämä:

ja sitten siitä, mitä jäljellä oli syntyi tämä:

Tämä toisena syntynyt malli oli oikeasti iso liina, mutta lopetin liinan tähän, kun lankakin loppui. Meneehän tuo malli pikkkuliinanakin! Liinat ovat tässä pingotuksessa, ja niistä on tulossa kohtapuoliin jotain mielenkiintoista....! Siitä sitten enemmän, kun saan valmiiksi! Tässä kuitenkin vielä parit lähikuvat, lähikuvat kun on niiiiin hauskoja mun mielestä!

      

En tiedä miten ton pingotuksen muut ihmiset tekee, mutta mulla on siis sellainen iiiisooo styroksilevy (sellainen, jota käytetään talojen yms. rakentamisessa!) ja siihen mä sitten niittaan noi tekeleet nuppineuloilla. Mun mielestä toimiva systeemi. Vaikkakin sitä levyä on tosi ärsyttävä säilyttää missään, kun se on niin iso ja kömpelö. Siis ärsyttävän tarpeellinen kapine!

Ja koska olin menestyksekkäästi juuri saanut yhden lankajämän tuhottua, oli aivan täysin oikeutettua marssia kauppaan ja ostaa nämä:

ja tuota violetti Puro Batik lankaa olikin sitten 3 kerää, pinkkiä Puro Batikkia se yksi ja tuota seiskaveikkaa siis tuo ainokainen. Nämä tulivat kaikki kyllä tarpeeseen, ja Purot keskeneräisiin töihin, joten eihän tässä lankaa hamstrattu, vaan ostettiin huutavaan pulaan!!!! (seli-seli-seli, ainahan niitä syitä lankojen ostolle keksii, eikä ole edes vaikeeta!)

Virkkasin myös Novitan Kesä 2010 -lehden ohjeilla äidilleni tiskirätin:

Lanka on Novitan bambu-lankaa, ja virkkuukoukku ohjeen mukainen 3½.

Tosi nopea ja mukava neuloa, ja aivan älyttömän pehmeää lankaa. Koekäytinkin jo, ja muuten on kyllä tosi miellyttävä käyttää, mutta kuivuu kyllä aika hitaasti. Joten, tämä äitini rätti oli siis koekaniini, ja seuraavaksi teen itselleni sitten harvempia...!

Ja sitten vielä yksi ennakko-vilautus ensi joulun ensimmäiseen joululahjaan, jonka sain myös juuri valmiiksi (eka kerta koskaan, kun Heinäkuun puolessa välissä on joululahja tehty!!!). En kerro kenelle se on, enkä laita koko kuvaa, tälläisen pienen vilautuken vain. Ravelryyn yritän saada laitettua nyt sitten kunnon kuvat (en oo koskaan yrittänyt, joten saas nähdä miten sen Ravelryn kanssa käy!) Joulun jälkeen sitten laitetaan kunnolla päivitystä joulun antiin!