Ei täällä ole laiskoteltu, vaikka se siltä nyt vaikuttaakin! Viimeisestä päivityksestä on taas aikaa vierähtänyt... Mutta on täällä puuhattukin!

Homma vaan ei tunnu etenevän, koska KYHäily ilmeisesti laukaisi täysin ennen kuulumattoman persoonallisuuden piirteen; keskeneräiset hommat pitää saada valmiiksi! Juu, siis ihan totta. Ja suunnittelin sen tapahtuvan ennen sukkasadon alkua... ans kattoo nyt, miten käyt, koska nämä ovat ne, jotka työllistää:

Tämä ruttukasa on tuleva sikamakee laukku. se on siis vuorta ja kahvaratkaisua vaille valmis.

Tämä on valmiiksi asti neulottu Annis, joka odottelee langanpäiden päättelya, ja pingotusta.

Tämä taas on jenkkikassin alku, yli puolen välin sekin.

Tämä taas versioni February Lade Sweaterista. Lankaa (Novita Samos) oli vain 12 kerää, ja tätä kun ei enää saa, sen on toisaalta riitettävä, toisaalta saisi mennä kokonaan. Katsotaan, paikkataskut on tähän ehdottomasti saatava! Mutta, saattaa olla, että tämä pääsee muodonmuutokseen valmistuttuaan, enää tämä keltainen väri ei puhuttele...

BAM-CAL -blokkeja ei ole vähään aikaan valmistuntu, tässä yhden alku! Ja näitä eri kokoisia, eri värisiä ja eri ohjeella pitäisi saada valmiiksi montamontamonta! Että päästäisiin takaisin aikatauluun!

Ja tämä on oikeastaan vain hihaa vaille valmis neulepaita.

 

Ja katsokaas mitä minäkin viimein ostin:

Jeeeeeee! Maanantaina ajattelin testata! Sukkasato lähenee, ja tarvii värjätä sukkalankaa! Mutta siis voitteko oikeasti käsittää, että tätä tököttiä juodaan!????? Mä en kyllä suin surminkaan kidastani kaataisi tuollaista väritököttiä! Lankakaupan täti kertoi myös, että amerikkalaiset värjäävät näillä myös hiuksiaan! Juu, tekevät jonkin gelatiinin kanssa siitä "hyytelöä" ja pistävän tukkaansa! Kertakaikkiaan käsittämätöntä!

Ja jotta tämä postaus ei olisi pelkästään täynnä kaikkea vaiheessa olevaa, sain viimein kuvattua KYH -projektin viimeisenkin "saavutukseni". Tähän yhdistyi 4 kyh-projektia, eli kaksi välipitsiä ja kaksi reunapitsiä. Ja mikä muukaan se sellainen on , kuin kylpypyyhe:

Malli: reunapitsi ja välipitsi (Suuri Käsityökerho 5/1990)

Lanka: Novita Kotiväki

Koukku:

Kulutus: 361g

Mutta, kuten kuvakin kertoo meillä on ongelma:

vaikka sekä pyyhe että lanka ovat molemmat vitivalkoiset, ne eivät väriltään ole lähimainkaan samanlaiset. Ja nyt ottaa pattiin. Ja nenä on täynnä herneitä.

Halusin nimenomaan valkoisen pitsillisen pyyhkeen. Ja nyt tuo väriero häiritsee ihan tajuttomasti. Se on kai pakko värjätä, ja antaa jollekin toiselle. Mä haluun valkoiset pyyhkeet, en muun värisä. Ja koska olen perfektionisti, kun sille päälle satun, niin tuo väriero on nyt ylitsepääsemätön kysymys. Olen pettynyt. Tässä nyt kuitenkin muutama kuva, niin kauan kuin tämä pyyhe vielä on valkoinen:

 

 

Nyt ei auta muu, kuin ottaa kudin käteen, ja ruveta jatkamaan. Seuraavalla kerralla ostan pyyhkeen, ja marssin pyyhe kädessä lankakauppaan pitsilankaa ostamaan!