Kylläpäs oli työn ja tuskan takana näiden CAL:n blokkien aikaiseksi saaminen... ja kuitenkin niitä oli kiva tehdä, ja lopputuloksista tykkään... No, tässä ne nyt ovat, helmikuun blokit täällä maaliskuun lopussa! Onneksi jäi draivi päälle, ja maaliskuun blokitkin on lähestulkoon tehty!

Tässä ensin kaikki helmikuun blokit yhdessä:

Ja sitten erikseen:

Malli: Grandma's Heart Square by Carola Wijma (oma projekti)

Lanka: paljon kaikkea jämävarastosta

Koukku: 4mm

Koko: 30x30cm

Kulutus: 70g + 69g + 67g

CAL:ssa oli kyllä helmikuullekin kaksi erilaista ison neliön ohjetta, mutta jätin sen toisen kokonaan tekemättä, kun malli ei mielestäni sopinut tälläiseen moniväriseen toteutukseen kovin hyvin.

Sehän ongelma mulla näiden neliöiden kanssa on, että ohjeenmukaiset on aina aivan liian pieniä, joten noita ylimääräisiä reunoja sitten sävelletään omasta päästä jokaiseen neliöön.

Malli: Brighter Daze Square by Melissa Green (oma projekti)

Lanka: jämäkerää jos jonkin laista

Koukku: 4 mm

Koko: 15x15cm

Kulutus: 20g + 17g + 19g

Noin pieneen neliöön aika huima ero kulutuksessa tuo 3g... no tuossa kevyimmässä neliössä on eniten kevyitä akryylilankoja, muissa on enemmän villaa!

Nyt näitä neliöitä onkin jo ihan hyvä pinon alku:

Tälläisiä, on täällä muutakin tehty, mutta niistä sitten lisää, jakka mysrkytuuli tyyntyy ja pääsee päivänvalolla ulos kuvaamaan! Ja perinteiseksi lopuksi vielä ne lähikuvat... koska tykkään edelleen lähikuvista!