Kyhäilyjä valmistuu, ja tuntuu että kameranainen ei oikein pysy perässä. Tässä seuraavat kaksi valmistunutta, muutama muukin kyhäelmä on jo valmiina, mutta kuvat on ottamatta!

Joten, aloitetaanpa niistä rimpsuista!

KYH # 7

Malli: Rows 'o Ruffles Dress by Treva McCain (oma projekti)

Lanka: Novita Miami

Koukku: 4 mm

Koko: pienin ohjeenmukainen

Kulutus: 220 g

Tähän malliin ihastuin jo viime talvena. Ja heti, kun Miami tuli kauppoihin, ostin langat valmiiksi. Lopputulos on unelmanpehmeä, ihanan överi hienostelumekko! Tykkään ja mekon omistaja tykkää! Muuten tein aivan ohjeen mukaan, mutta olkapäät virkkasin sekä edessä että takana 4 krs pidemmäksi, kuin ohjeessa. Ja helmarimpsujen alin kerros on oma sovellus. Olen niin tyytyväinen!

Ja hänkin on:

  

Tämä seuraava huivi onkin sitten matkanvarrella vähän muuttunut...

alunperin rupesin tekemään Romantic Ruffle Scarf -ohjeella huivia... olin neulonut huivin ehkä puoleen väliin, kun totesin, että siitä tulee ihan hirveä. Ja purkuun. Ja mikä malli sitten vaihtoehdoksi? No, tähän päädyin:

KYH # 16

Malli: Pimpelliese by Christine Ebers (oma projekti)

Lanka: Hämeen Kehräämö Katti Tweed

(juu, siis tämä lanka on ainakin 25 vuotta vanhaa! äitini oli neulonut tästä langasta itselleen villatakin, kun olin ehkä 7 vanha... ja nyt nämä sen projektin jämälangat vihdoin tulivat käytettyä!)

Puikko: 5 mm

Koko: 152 cm leveä ja korkeus 75 cm

Kulutus: 154 g

Lanka on jokseenkin karkeaa, ja siksi liotin sitä huuhteluaine-vedessä ennen pingottamista. Lopputulos on mielestäni ihan kiva, tämä menee joululahjaksi ystävälleni, joten olenpahan ajoissa valmiina edes jonkun lahjan kanssa! Uskallan esitellä tämän, koska olen oikeastaan melko varma, että hän ei tätä blogia juurikaan lue...!

Tälläistä rouheaa se neulepinta on läheltä! Tykkäsin ohjeesta, taidan neuloa itsellenikin joskus jollakin langalla tälläisen!

Saas nähdä kuin minun KYH-projektieni käy... ensi viikko on aika huimaa menoa aamusta iltaan töiden takia, joten saas nähdä, valmistuuko kaikki... ei niitä montaa kesken ole, mutta....