Niin se vaan on, että on tosi mukavaa olla kesälomalla! Ihanan aurinkoista ja ihanan lämmintä! Mukavaa puuhailla ulkona, mutta neulominen ja virkkaaminen siitä kyllä vähän kärsii... vaikka miten yrittäisi, niin sormet hiessä näitä KYHäilyjä on saanut tehdä! Mutta en valita! Ainoastaan tykkään!

Jotain oon saanut jo valmiiksikin KYHin puitteissa, tässä niistä tekele numero 3 aivan valmiina. Tähän värkkäykseen liittyy siis muutakin kuin vain virkkaaminen. Joten aloitetaanpas aivan alusta!

Olipa kerran tälläinen taulu. Se oli sinänsä aika ruma, mauton ja ideaton. Allekirjoittanut oli sen saanut kummisedältään joululahjaksi joskus kauan kauan sitten nuorena tyttönä. Pois eri sinällään raaskinut heittää, mutta mitä sille tekisi...

AIka hirveä maalaus. Se joutaa menemään.

Kehys sinänsä on ihan kaunis. Ainoastaan tuo pellavanvärinen passepartout ei oikein innosta... siis tuunataan!

Ja kävipä sitten niin, että samaan aikaan oli KYH -tempaus meneillään, ja jokin aikaa sitten ilmestyneessä Novitan kesä 2011 lehdessä oli kaksi kaunista lintua, joten:

tuumasta toimeen! Näille linnuille pitäisi siis saada sopiva oleskelupaikka... ok, kangasta, nauhoja, pitsiä, liimakangasta, silkkipaperia, ompelukone, maalia, pensseli ja niittipyssy ja tälläinen on lopputulos!

Jee! Olen niin iloinen lopputuloksesta! Ajattelin ensin maalata koko kehyksen valkoiseksi, mutta onneksi jätin kultaisen reunan maalaamatta! Tuli tauluun mielestäni tuosta kulutetusta kultakehyksestä vähän luonnetta! Taulun saa tyttäreni, ja hän ihastui siihen oikein kovasti! Ja koska olen tästä niiiiiin ylpeä, saatte katsella kuvia loppupostauksen ajan! Tyttö on päikkäreillä, joten mä pääsen aloittelemaan tämän päivän KYHäilyä! Palataan!