Voi että miten jotkut projektit sitten vaan ottavat aikansa ja pistävät purkamaan ja purkamaan... uudestaan ja uudestaan... näiden sukkien kanssa oli sellainen lumipallo-ilmiö, että melkein kaikki asiat tuli neulottua vähintään kolme kertaa... helpoin ja ainoastaan kerran purettu oli tuo pitsikuvio! Loppu olikin sitten katastrofia! Mutta ei muistella sen enempää, opinpahan soveltamaan yhtä jos toistakin ongelmakohtaa!

malli: Grün ist die Hoffnung (ravelry)

lanka: Novita Nalle, hyvin marinoitu vanha kerä!

puikko: 2½ sukkikset ja pyörö

Sukissa on pidempi varsi kuin ohjeessa, mulla oli tuota lankaa (jonka väri on mun omaan jalkaan kauhistuttava!) vain yksi kerä, joka oli ilman vyötettä, mutta silmämääräisesti melkein "kokonainen". Halusin tuosta langasta eroon lopullisesti, joten äitini joutui sijaiskärsijäksi, ja sai osakseen nämä sukat. Lankaa jäi jäljelle ehkä metri, joten sen sitten voin virkata kaikenkirjavaan pätkälankojen peittooni ihan surutta! Sukkien valmistuminen kesti kyllä ennätysajan, aloitin niitä tämän vuoden sukkasadon toisella viikolla, ja ne kaikkien taisteluiden ja jäähyilyjen jälkeen valmistuivat vasta marraskuun puolessa välissä... jep! Se oli oikein kunnon vääntö, mutta voitto kotiin!

Lumihanki on kyllä mukava tausta kuvata, tulee tuollaisia puhtaita kuvia, ei mitään turhia taustahässäköitä!

Näistä tuli lopulta ihan kivat, vaikka väri ei kyllä vieläkään mun silmääni sovi... miksi ihmeessä olen joskus ostanut tuon väristä lankaa, siitä ei ole aavistustakaan! Mutta tulipahan yksien sukkien verran piennennettyä lankavarastoa, jonka lopullisen koon paljanstan vuodenvaihteen jälkeen, kunhan olen paikallistanut ja punninnut kaikki mahdolliset ja etenkin mahdottomat langat ja niiden jämät!