Tässä tulee tälläinen hyvin lyhyt ja vähäkuvainen pikapostaus! Jämäkuu-projektit on vaiheessa, ja kuu kohta loppumassa. Siitä huolimatta oli aivan pakko kokeilla Tintin innoittamana noita ihania raitoja! Pikaprojektina väsäsin tumput:

Malli: peruslapaset, aloituksessa 36s

Puikko: 3½ babusukkikset

Lanka: 7 veljeksen jämiä

koko: vaikea arvioida, mutta liian iso 2 vuotiaalle, ja varmasti liian pieni 15 vuotiaalle!

Kulutus: 47g

Tumpussa on keskellä kämmenselkää kerroksen vaihtumiskohta ja keskellä kämmentä värin vaihtumiskohta! Nyt vasta huomasin, miten huono tuo kuva oikeastaan on, siinä on just tuossa värinvaihtumiskohdassa inhottava laskos... eli oikeasti se vaihtumiskohta on tosi hyvä. Sitä ei huomaa, eikä raitoihin tule "porrasta" lainkaan. Ainoastaan värin ekat silmukat on vähän kireitä, ja vastaavasti vikat silmukat vähän löysiä. Harjoitusta siis lisää, ehdottomasti! Mutta kyllä Helical Knitting Grumperinen ohjeella on mun uusi ehdoton suosikki tekniikka! Kiitos Tintti, ilman sinua en varmasti olisi tullut tälläistä koskaan kokeilleeksi!

*   *   *

Ajattelin päivittää myös tuota banneria vähän keväisemmäksi. Kuva on saamastani pääsiäiskukasta napattu! Ja sitten täytyy tunnustaa tosiasiat, ja kirjata mopo-lähti-täysin-lapasesta-lankaostokset viimeviikolta! Huh, Lankamaailma on kyllä rahakukkaron surma! Kuvaa en ottanut, mutta mukaan lähti kaikkea ihanaa 1350g... joo, taitaisi olla paikallaan langanostolakko, mutta saas nähdä onko musta sellaiseen...!!!Ja äitiltä sain vielä sellaisia purettuja Nalle lankoja, jotka ovat olleet aikaisemmassa elämässään minun yläasteella neulomani kraafinen intarsianiule... huh, nyt on aika tehdä niistä jotain vähemmän kasaria! Kuten esim. Suomalainen Mysteerisukka! 

Mutta nyt siis niiden jämäneuleiden kimppuun, kohta loppuu aika kesken!