Taikalankapalloni odotti minua eilen, kun tulin 11 tunnin työpäivän jälkeen illalla kotiin! Mikä íhana yllätys se olikaan! Sain sen tänään kuvattua päivänvalossa, eilen illalla innoissani ottamani kuvat oli kyllä aika hirveitä! Joten kiitos  Vihervaaranneli

Tässä taikalankapalloni (siis purettuna jo, purkamaton kuva oli niin surkea, että ei kehtaa julkaista!) kuvitelkaa siis nuo kaikki samaan kasaan, tavarat Tico Ticon sisään ja päällystys Fabelilla!

Tässä siis paketti: Iso kerä Tico Tico, pienet kerät Dropsin Fabel, Dermosilin käsivoide (joka tulee tarpeeseen, vaihtoparilla ilmeisesti selvännäkijän vikaa!), ihana Polka Dots -muistikirja, sydänheijastin, purkissa ihania silmukkamerkkejä 10 kpl, riumukkaan värisiä virkkuukoukkuja (ja taas parini osoittaa selvännäkijän piirteitä, koska tuota koukkusarjaa ajattelin pari päivää sitten... ajattelin sitä sillä silmällä, kun tuo tyttäreni kasvaa, niin noilla ihanan värikkäillä koukuilla voisi aloittaa ketjusilmukoiden virkkausharjoitukset!), puuhelmiä ja kaksi kaakao-pussia!

Ihana paketti kiitos ja kumarrus!

Tässä vielä fiilistelykuvia:

Ja tässä alimpana vielä kuva mukana tulleesta kortista!

Ja yksi selvännäkijän piirre lisää vielä vaihtoparillani; minulla on itselläni varastossa yksi kerä tuota saman väristä Tico ticoa! Eli väri on hyvin mieluisa, joten kiitos! Nyt voinkin sitten alkaa miettiä, mitä niistä tekisi....! Ja sehän tässä neulomisessa on hauskaa, kun saa selata ohjeita ja suunnitella!

Olisi mulla sitten jotain omaakin neulomusta valmiina, mutta siitä ei ole vielä kuvia. Se tulee iskälle, ja se että iskä, minä ja päivänvalo ollaan samaan aikaan samassa paikassa, se on vaikeaa se. Mutta, jossain vaiheessa se onnistunee, ehkä jopa jo huomenna?!?!

Mutta nyt virkkaamaan näitä helmikuun CAL-blokkeja! Mitäs sitä ihminen muuta tekis lauantai-iltana!?!?!?